dehidruoti paukštienos baltymai 29,5 %
vištienos riebalai, džiovintos bulvės
ryžiai rudieji 6,2 %
ėriena 6,1 %
ėrienos kepenys 5,9 %
ryžiai 5,49 %, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai
ėrienos dehidruotas proteinas 4,7 %
bulvių krakmolas
miežiai 3,28 %
bulvių baltymai
linų sėmenys 1,94 %
burokėlio minkštimas, mineralai, alaus mielės, lašišos taukai, cikorijos šaknys
spanguolės 0,2 %
gyslotis, vaistinės agurklės aliejus
gvazdikiniai serenčiai 0,04%
varnalėšų šaknys, vaistinė svilarožė
ramunėlių žiedai 0,03 %
dilgėlės 0,03 %
čiobreliai 0,015 %
žali baltymai 31 %
žali riebalai 20 %
žali pelenai 6 %
žalia ląsteliena 1,6 %
drėgnis 9 %
kalcis 0,9 %
fosforas 0,78 %
magnis 0,07 %
omega- 3 riebalų rūgštys 6 g
EPA / DHA 1,9 g
omega- 6 riebalų rūgštys 35,8 g
vitaminas A (3a672a) 23 250 TV
vitaminas D3 (3a671) 1 240 TV
vitaminas E (3a700) 775 mg
vitaminas C (3a300) 310 mg
vitaminas B6 (3a831) 3,44 mg
biotinas (3a880) 0,22 mg
taurinas (3a370) 2 170 mg
vitaminas В2 (riboflavinas) 8,16 mg
folio rūgštis (3a316) 0,52 mg
cinkas (3b603) 124,04 mg
varis (3b405) 13,28 mg
manganas (3b502) 3,04 mg
selenas (E83b801) 0,09 mg